Neutralizator biopiramida LD

BIOPIRAMIDA LD je patentirani aparat za sprečavanje i neutralizaciju uticaja atmosferske ili zemaljske radijacije, posebno elektomagnetnog zračenja, podzemnih vodenih tokova, poremećenog zemljinog magnetizma, Hartmanove i Kerijeve globalne mreže, transformatorske stanice, liftovskih podstanica, odašiljača antena, električnih aparata i uredjaja izvan prostora koji se štiti. Unutar prostora kojeg štiti prigušuje štetno zračenje električnih uredjaja, televizora, kompjutera, fotokopir aparata, električnih grejalica, bojlera, mikrotalasnih peći, radioaparata, električne instalacije i drugo. Danas više ne postoji nijedan sagradjeni objekat u čijem prostoru ne postoji štetno zračenje, samo je pitanje gde su ona najsnažnije izražena.

Neutralizator štetnog zračenja BIOPIRAMIDA LD ima sposobnost da energiju sa negativnim uticajem na čoveka (bilo psihu ili telo ) neutrališe pomoću pozitivne energije koja ostaje u prostoru, a negativna odlazi pomoću uzemljenja, odnosno kabla koji je uključen u šuko utičnicu. Kod obolelih dolazi do poboljšanja zdravstvenog stanja, poboljšava cirkulaciju, koncentraciju, neutrališe iscrpljenost, nervozu, depresiju, glavobolje, migrenu, nesanicu, bolove u vratu, ledjima, rukama, nogama, poboljšava koncentraciju i potenciju. Naučno je dokazan pozitivan efekat BIOPIRAMIDE LD na čovečiji organizam i kvalitet njegovog zdravlja. To je i potvrdjeno u Institutu za preventivnu zaštitu na radu u Novom Sadu digitalnim elektrosmoganavajzerom, jednim od najprofesionalnijih aparata za merenje štetnih uticaja i patogenog zračenja.



O nama

Zvanični naziv uredjaja je BIOPIRAMIDA LD, uredjaj je prema zakonu, stručno pregledan i odobren u Beogradu 25. aprila 2007. Patentiran u Beogradu 08.11.2007. pod brojem MP-2007/0054. Isprava je izdata na osnovu clana 49. zakona o patentima list SCG 32/2004. Službeni glasnik intelektualne svojine.

Priznanja

Diploma
Savez pronalazača i autora tehničkih unapredjenja
1. jun 2007. god. Beograd

Isprava o malom patentu
Zavod za intelektualnu svojinu
08.11.2007.

Stručni nalaz
Institut za preventivu Novi Sad
16.11.2009. godine

Diploma
2. medjunarodni sajam inovacija
23.-25. maj 2008. godine, Ilok

Nagrada "Mihailo Pupin"
16. maj 2008. godine, Beograd

Diploma
Savez pronalazača Srbije
16. maj 2008. godine, Beograd

Diploma
Udruženje pronalazača Novi Sad
7. novembar 2008. god. Novi Sad

Diploma
Udruženje pronalazača Novi Sad
9. novembar 2007. god. Novi Sad

Specijalna diploma
Tesla Fest
oktobar 2008. god, Novi Sad

I mesto
Narodna tehnika Vojvodine
27. oktobar 2011. god. Novi Sad

II mesto za neutralizator štetnog zračenja
Medjunarodni sajam tehnike "EHPO" - 2008.
16. maj 2008. godine, Novi Sad

I mesto za neutralizator štetnog zračenja
Udruženje pronalazača Novi Sad
9. novembar 2007. god. Novi Sad

III mesto
Medjunarodni festival inovacija
"Tesla Fest"
oktobar 2007. god. Novi Sad



Sledeća stranica